Γιουχαΐσματα και συνθήματα επιφύλασσαν στην Κεραμέως οι εκπαιδευτικοί στην Κέρκυρα (Video)
YOUTUBE ENIMEROSI KERKIRA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιουχαΐσματα και συνθήματα επιφύλασσαν στην Κεραμέως οι εκπαιδευτικοί στην Κέρκυρα (Video)

SHARE THIS

«Εγκαίνια χωρίς μαθητές, χωρίς εκπαιδευτικούς, μόνο με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Αυτά δεν είναι εγκαίνια. Τα σχολεία ανήκουν στους μαθητές».

Θερμότατη ήταν η υποδοχή που επιφύλασσαν στην Υπουργό Παιδείας  οι εκπαιδευτικοί στην Κέρκυρα όπου η Νίκη Κεραμέως βρέθηκε σήμερα για την τελετή εγκαινίων του 4ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας.

Μπορεί η τελετή εγκαινίων να είχε προγραμματιστεί νωρίτερα κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς αλλά είχε αναβληθεί εξαιτίας κωλύματος της υπουργού, ωστόσο αυτή η καθυστέρηση δεν άλλαξε την στάση των εκπαιδευτικών που υποδέχθηκαν σήμερα την Ν. Κεραμέως με συνθήματα και πανό.

Ούτε η ισχυρή αστυνομική παρουσία στάθηκε ικανή να αποθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς που περίμεναν την Υπουργό κρατώντας πανό

«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει.

Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι συντεχνία, παλεύουνε για δημόσια και δωρεάν Παιδεία

Εγκαίνια χωρίς μαθητές, χωρίς εκπαιδευτικούς, μόνο με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Αυτά δεν είναι εγκαίνια. Τα σχολεία ανήκουν στους μαθητές».

Η Νίκη Κεραμέως, υπό τον ήχο των εκπαιδευτικών διαμαρτυριών προχώρησε σε δηλώσεις  στα τοπικά Μέσα, όπου έκανε λόγο για ένα «υπέροχο σχολείο-κόσμημα, ευήλιο και ευάερο. Είναι σπάνιο, είναι πραγματικά πανέμορφο»!

Η ίδια ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει την διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών.

Exit mobile version