Γκαζάκια στο σπίτι του διοικητή της Ασφάλειας στο Χαλάνδρι
EUROKINISSI) ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκαζάκια στο σπίτι του διοικητή της Ασφάλειας στο Χαλάνδρι

SHARE THIS

Στην πολυκατοικία που σημειώθηκε η έκρηξη, διαμένει αξιωματικός της ΕΛΑΣ, συγκεκριμένα ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας.

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, όπου διαμένει αξιωματικός της ΕΛΑΣ, συγκεκριμένα ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τέσσερα γκαζάκια, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Από την έκρηξη και τη μικρή πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο. Η φωτιά σβήστηκε πριν φθάσει στο σημείο η Πυροσβεστική. Υπολείμματα του μηχανισμού παρελήφθησαν από κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ «στις 2.30 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες προσέγγισαν την είσοδο της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με 4 γκαζάκια και εύλεκτο υγρό. Προκάλεσαν έκρηξη και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν … Δεν τραυματίστηκε κανείς, καθώς εκείνη την ώρα δεν κυκλοφορούσε κανείς».

«Έξω από την πολυκατοικία κάποιοι έχουν γράψει και συνθήματα κατά της Αστυνομίας, χωρίς να είναι σαφές αν είναι παλαιότερα ή τωρινά».

Exit mobile version