Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Τρεις τραυματίες
EUROKINISSI ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Τρεις τραυματίες

SHARE THIS

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι, εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώνεται στην χώρα μας και μάλιστα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 7:00 το πρωί στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι,  άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί έξω από γνωστό κλάμπ της περιοχής, με συνέπεια να τραυματιστούν σοβαρά τρεις άνδρες.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ένα μαύρο τζιπ, χωρίς πινακίδες, σταμάτησε έξω από νυχτερινό κέντρο και ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί πριν βάλει μπροστά και φύγει με ταχύτητα.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Οι δύο εξ αυτών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι τραυματίες είναι από την Κρήτη και ήρθαν στην πρωτεύουσα για μπάτσελορ πάρτι. Οι ηλικίες τους είναι 33, 28 και 24 ετών, ενώ οι δύο εξ αυτών είναι αδέρφια. Ο ένας φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον επτά φορές κατά των τριών τραυματιών, σχεδόν εξ’ επαφής. Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, των πυροβολισμών προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο επιβαινόντων στο μαύρο τζιπ και των τριών ανδρών από την Κρήτη που τραυματίστηκαν.

Exit mobile version