Γκύζη: Εντοπίστηκε ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας – Σε ατύχημα αποδίδει τον θάνατό της
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκύζη: Εντοπίστηκε ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας – Σε ατύχημα αποδίδει τον θάνατό της

SHARE THIS

Κατέθεσε πως το προηγούμενο βράδυ η 62χρονη που ήταν πολύ αδύναμη, έπεσε και χτύπησε. Όταν το πρωί ξύπνησαν αντιλήφθηκε πως είχε πεθάνει

Εντοπίστηκε και προσήχθη ο σύζυγος της 62χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι του Σαββάτου στο σπίτι της στου Γκύζη. «Πέθανε, δεν την σκότωσα εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας ενώ μεταφερόταν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας όπως φαίνεται είναι εκείνος που ενημέρωσε το ΕΚΑΒ ώστε να πάει στο σημείο που βρισκόταν νεκρή η σύζυγός του, ωστόσο μετά τα ίχνη του χάθηκαν και αναζητούταν, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη για παράνομη παραμονή στη χώρα, και μένει να φανεί εάν σκότωσε τη σύντροφό του ή όχι.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο σύζυγος της γυναίκας βγήκε από το σπίτι και φώναζε «βοήθεια». Γείτονας που τον άκουσε πήγε στο σημείο και οι δυο τους είδαν τη σορό της γυναίκας στην κρεβατοκάμαρα. Στη συνέχεια ο σύζυγος κάλεσε το ΕΚΑΒ και εξαφανίστηκε. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και της γυναικοκτονίας.

Exit mobile version