Γκώσαμε στον φιλελευθερισμό: Δακρύβρεχτα μηνύματα από Πλεύρη & Πέτσα για τον Γλύξμπουργκ
PANORAMAPRESS ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκώσαμε στον φιλελευθερισμό: Δακρύβρεχτα μηνύματα από Πλεύρη & Πέτσα για τον Γλύξμπουργκ

SHARE THIS

«Τέλος εποχής. Υπήρξε Ολυμπιονίκης, Αξιωματικός, Βασιλιάς. Πάντα Έλληνας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του» έγραψε ο Στέλιος Πέτσας.

Με δακρύβρεχτα μηνύματα αποχαιρετούν οι δήθεν κεντρώοι φιλελεύθεροι τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ, με πολλούς μάλιστα να επιμένουν να παραχαράσσουν την ιστορία και την βούληση του ελληνικού λαού, ζητώντας την εμπλοκή του κράτους για να γίνει η κηδεία του δημοσία δαπάνη.

Φιλοβασιλικοί δεξιοί και δήθεν φιλελεύθεροι από χθες κατακλύζουν τα social media με συλλυπητήρια μηνύματα και αιτήματα για απόδοση τιμών στον Κωνσταντίνο.

Τα διαδικαστικά της κηδείας του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ θα συζητηθούν σύμφωνα με πληροφορίες σε διυπουργική σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου.

Ο Υπουργός Υγείας που δεν βρήκε τίποτα να πει για την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού για την έγκαιρη νοσηλεία του 6χρονου από τα Γρεβενά σε ΜΕΘ, έγραψε για τον θάνατο του έκπτωτου: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδος. Επέλεξε να πεθάνει στην Πατρίδα του».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας με τη σειρά του έγραψε στο Twitter: «Τέλος εποχής. Υπήρξε Ολυμπιονίκης, Αξιωματικός, Βασιλιάς. Πάντα Έλληνας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Ο… φιλελεύθερος Θάνος Τζήμερος έγραψε: «Όταν κάποτε απελευθερωθούμε από τη μεταπολιτευτική δικτατορία του αριστεριάτου, ελπίζω να φερθούμε στη μνήμη του Κωνσταντίνου δικαιότερα απ’ ό,τι φερθήκαμε στον ίδιο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη στην Ελληνική γη».

Exit mobile version