«Γλέντι» στο Twitter για το «κρασάρισμα» στα social media – Η πρώτη αντίδραση του Facebook
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Γλέντι» στο Twitter για το «κρασάρισμα» στα social media – Η πρώτη αντίδραση του Facebook

SHARE THIS

Μέσα από το Twitter η πρώτη αντίδραση του Facebook μετά το παγκόσμιο «κρασάρισμα».

Μαζική…έφοδο στο Twitter έκαναν χιλιάδες χρήστες το απόγευμα της Δευτέρας, αφού λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα «κράσαραν» ταυτόχρονα Facebook, Instagram, Messenger και WhatsApp.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το παγκόσμιο «κραχ» των κολοσσών της διαδικτυακής επικοινωνίας, παρουσιάστηκε αναστάτωση και έντονη δυσαρέσκεια στους χρήστες, που προσπάθησαν να συνδεθούν στις εν λόγω εφαρμογές.

Ανοίγοντας όμως το Twitter, οι χρήστες μπορούσαν να διαπιστώσουν ότι προέκυψε βλάβη σε διεθνές επίπεδο με τις εφαρμογές να βρίσκονται για ώρα εκτός λειτουργίας.

Μάλιστα, η πρώτη αντίδραση του Facebook, ήταν και αυτή μέσω του Twitter, δεδομένου ότι τίποτα άλλο δεν λειτουργούσε!

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία» αναφέρει το Facebook μέσω του εταιρικού του λογαριασμού στο Twitter, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες διεθνώς από το απόγευμα.

Φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι o Mark Zuckerberg επιστράτευσε το Twitter για να επικοινωνήσει με το κοινό της για τα προβλήματα που προκλήθηκαν.

Το Twitter «ισοπέδωσε» το Facebook με τρεις μόνο λέξεις

Με ένα ευφυέστατο και άκρως χιουμοριστικό μήνυμα το Twitter κατάφερε να «ποδοπατήσει» τον «γίγαντα» των social media που «συμπαρέσυρε» -όπως ήταν λογικό- και το Instagram και το Whatsapp, που είναι της ίδιας ιδιοκτησίας.

Εντωμεταξύ, πολλοί ήταν αυτοί που αποθέωσαν το Twitter, αφού απέδειξε ότι τελικά αυτό παραμένει το κορυφαίο μέσο για μαζικό… «τρολάρισμα»!

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις:

Exit mobile version