Γλυφάδα: Νεκροί η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, ο γαμπρός της κι ένας πρώην καπετάνιος
EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Γλυφάδα: Νεκροί η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, ο γαμπρός της κι ένας πρώην καπετάνιος

SHARE THIS

Τέσσερις είναι οι νεκροί -ανάμεσά τους και ο δράστης που αυτοκτόνησε- στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.

Τα τρία άτομα της ναυτιλιακής εντοπίστηκαν νεκρά από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που έκαναν έφοδο. Βρέθηκαν στον ημιώροφο, το πρώτο σημείο στο οποίο μπήκε ο δράστης και άρχισε να πυροβολεί με μια κυνηγετική καραμπίνα όποιον βρήκε μπροστά του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, τον γαμπρό της και έναν πρώην καπετάνιο και εργαζόμενο στην εταιρεία. Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας. Είχε δώσει τέλος στη ζωή του και δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα την οποία χρησιμοποίησε.

Σε ό, τι αφορά τον δράστη πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 70 ετών, ο οποίος κατά κάποιες πληροφορίες ήταν εργαζόμενος στην εταιρεία, είχε απολυθεί πρόσφατα.

Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μπαίνοντας στο κτήριο είπε στους πρώην συναδέλφους του ότι «ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε». Όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο έχουν μεταφερθεί αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσουν κατάθεση.

Εκτός από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, στο κτήριο πήγε και ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει μακροσκοπικά τις σορούς και να ξεκινήσει η διαδικασία της σύνταξης του πορίσματος νεκροψίας – νεκροτομής.

Exit mobile version