Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. πλέον ερευνά ως κύριο ύποπτο τον άνδρα της Καρολάιν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. πλέον ερευνά ως κύριο ύποπτο τον άνδρα της Καρολάιν

SHARE THIS

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή που φέρνει τον πιλότο στη θέση του κατηγορούμενου για μια από τις πιο συγκλονιστικές υποθέσεις

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ως κύριος ύποπτος δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν θεωρείται ο σύζυγός της  Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί «έδεσαν» την υπόθεση και θεωρούν πως δολοφόνος είναι ο 32χρονος σύζυγος της κοπέλας.

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή που φέρνει τον πιλότο στη θέση του κατηγορούμενου για μια από τις πιο συγκλονιστικές υποθέσεις των τελευταίων ετών, που έχει αφήσει σοκαρισμένη την κοινή γνώμη.

Το βιομετρικό ρολόι – κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έδωσε νέα τροπή στις έρευνες για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, όπως μετέδωσε για το OPEN, η Μίνα Καραμήτρου.

Σύμφωνα με το Open, όταν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας έλεγξαν το smart watch, διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει παλμούς της κοπέλας σε διαφορετικές ώρες από αυτές που είπε ο σύζυγος και μοναδικός μάρτυρας ότι δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι ώρες αυτές δεν μπορούσαν να συμπίπτουν με όσα γίνονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Exit mobile version