Γλυκά Νερά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον σύζυγο της Καρολάιν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον σύζυγο της Καρολάιν

SHARE THIS

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν φαίνεται να βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται για συμπληρωματική κατάθεση ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου.

Ο πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της συζύγου του και μεταφέρθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με ελικόπτερο της αστυνομίας. Αυτή την ώρα καταθέτει εκ νέου αυτή την ώρα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

«Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

Το στοιχείο-κλειδί στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Το βιομετρικό ρολόι – κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έδωσε νέα τροπή στις έρευνες για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, όπως μετέδωσε για το OPEN, η Μίνα Καραμήτρου.

Σύμφωνα με το Open, όταν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας έλεγξαν το smart watch, διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει παλμούς της κοπέλας σε διαφορετικές ώρες από αυτές που είπε ο σύζυγος και μοναδικός μάρτυρας ότι δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι ώρες αυτές δεν μπορούσαν να συμπίπτουν με όσα γίνονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας. Πηγή: www.rosa.gr

Σύμφωνα με το iEidiseis, οι αστυνομικοί προσπαθούν επίσης να διαπιστώσουν πότε βγήκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό μηχάνημα στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ για κατάθεση έχει κληθεί και ένα ακόμη άτομο που είχε επαγγελματική σχέση με τον σύζυγο της Καρολάιν.

Exit mobile version