Γλυκά Νερά: Η «ψυχολόγος» της Καρολάιν δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Η «ψυχολόγος» της Καρολάιν δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

SHARE THIS

Όπως αποκάλυψε η Πρόεδρος Ελλήνων Ψυχολόγων, η Ελένη Μυλωνοπούλου δεν έχει ούτε πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών για το επάγγελμα του ψυχολόγου, ούτε άδεια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα η πρόεδρος της Ένωσης Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα, η Ελένη Μυλωνοπούλου που σύμφωνα με καταγγελίες εμφανιζόταν ως «ψυχολόγος» στην άτυχη Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τους εισβολείς ληστές στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, δεν διαθέτει ούτε πτυχίο ούτε άδεια για να ασκεί το επάγγελμα του ψυχολόγου.

Παράλληλα, η κ. Μπουκουβάλα μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι η Ένωση Ψυχολόγων Ελλάδος θα προβεί σε περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η Βάσω Μπουκουβάλα επεσήμανε ότι η Ελένη Μυλωνοπούλου παραβίασε το επαγγελματικό απόρρητο δίνοντας συνεντεύξεις για το περιεχόμενο των συνομιλιών της που είχε με την Καρολάιν, κίνηση που διέσυρε το επάγγελμα και κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο ψυχολόγος μπορεί να πάει να ενημερώσει μόνο τον εισαγγελέα παραβιάζοντας το απόρρητο και αυτό σε δυο και μόνο περιπτώσεις όταν κινδυνεύει η ζωή του ίδιου του ατόμου ή το ίδιο άτομο απειλεί τη ζωή κάποιου άλλου.

Exit mobile version