Γλυκά Νερά: Ολοκλήρωσε την απολογία του ο γυναικοκτόνος – Πάει στον εισαγγελέα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Ολοκλήρωσε την απολογία του ο γυναικοκτόνος – Πάει στον εισαγγελέα

SHARE THIS

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 33χρονου γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ενώπιον του ανακριτή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης η απολογία του 32χρονου καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου ενώπιο του 12ου ανακριτή και τώρα θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα.

Αυτήν την ώρα ο αρμόδιος εισαγγελέας μελετά τη δικογραφία ώστε να ακολουθήσει η διάσκεψη με τον ανακριτή και στη συνέχεια η απόφαση για το εάν ο κατηγορούμενος θα κριθεί προφυλακιστέος.

Παραιτήθηκε ο ένας από τους δικηγόρους του (ή τον «παραίτησε») 

Την παραίτησή του υπέβαλε το πρωί της Τρίτης ένας από τους δύο συνήγορους υπεράσπισης του 32χρονου γυναικοκτόνου. Η εξέλιξη αυτή ήρθε λίγο πριν την απολογία του στον ανακριτή.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση της υποθέσεως σε κανένα σκέλος της για προσωπικούς λόγους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο και τη συνεργασία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρου ανακοινώνοντας την παραίτησή του.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του καθ’ ομολογία δολοφόνου, προσερχόμενος στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αρνήθηκε να σχολιάσει τους λόγους που αποσύρθηκε από την υπόθεση ο Βασίλης Σπύρου, είπε ωστόσο ότι θα εκπροσωπήσει τον πελάτη του και στο θέμα της επιμέλειας της κόρης του.

«Ήταν επιλογή του εντολέα μου είναι να χειρίζομαι αποκλειστικά το ποινικό κομμάτι εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Exit mobile version