«Γλυκιές καλημέρες από την αυτόνομη κομμούνα της Κατεχάκη» – Πολίτες απαντούν στον Οικονόμου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Γλυκιές καλημέρες από την αυτόνομη κομμούνα της Κατεχάκη» – Πολίτες απαντούν στον Οικονόμου

SHARE THIS

Οι οργισμένοι πολίτες θέλησαν να απαντήσουν στον Γιάννη Οικονόμου για τις κλειστές κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, κάνοντας αντίστοιχης σοβαρότητας δηλώσεις.

Χρήστες των social media αποφάσισαν να επιστρέψουν στα κυβερνητικά στελέχη το επιτελικό τρολάρισμα που λαμβάνει χώρα από τη Δευτέρα για το πρωτοφανές φιάσκο με την διαχείριση της προαναγγελμένης κακοκαιρίας Ελπίς.

Σειρά είχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος συνεχίζοντας την αλληλο-επίρριψη ευθυνών έφτασε να δηλώνει ότι η λεωφόρος Κατεχάκη και η λεωφόρος Μαραθώνος… δεν είναι στην ευθύνη του κράτους!

«Οι δρόμοι στους οποίους το κράτος είχε την ευθύνη είναι δρόμοι στους οποίους δεν παρουσιάστηκαν τέτοιου είδους προβλήματα, πέραν της Αττικής Οδού. Υπάρχει ένα ζήτημα συντονισμού. […] Η Μαραθώνος και η Κατεχάκη δεν είναι δρόμοι που είναι στην ευθύνη του κράτους!» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρώντας να μετατοπίσει ξανά τις ευθύνες της κυβέρνησης.

Όπως είναι λογικό, οι οργισμένοι πολίτες θέλησαν να απαντήσουν στον Γιάννη Οικονόμου για τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, οι οποίες έκλεισαν, κάνοντας αντίστοιχης σοβαρότητας δηλώσεις.

Ενδεικτικά, κάποιες απαντήσεις:

Exit mobile version