Γονείς Άλκη: Δεν θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του παιδιού μας, θέλαμε δικαίωση
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γονείς Άλκη: Δεν θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του παιδιού μας, θέλαμε δικαίωση

SHARE THIS

«Ήταν μια μεγάλη ηθική δικαίωση για την οικογένεια μας, αλλά το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω» δήλωσε η μητέρα του Άλκη.

Την απόφαση του δικαστηρίου για τους δώδεκα καταδικασθέντες για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του παιδιού τους και των δύο φίλων του, σχολίασαν το βράδυ της Τετάρτης (12/07) οι γονείς του Άλκη Καμπανού, εξερχόμενοι από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου να επιβάλει ποινή ισόβιας κάθειρξης σε επτά από τους δώδεκα καταδικασθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, καθώς και πολυετείς καθείρξεις στους άλλους πέντε, η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή, Μελίνα Κακουλίδου, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε την ελληνική δικαιοσύνη. Ήταν μια μεγάλη ηθική δικαίωση για την οικογένεια μας, αλλά το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω».

«Δεν θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του ‘Αλκη. Επιθυμούσαμε δικαιοσύνη. Υπήρξε έγκλημα και υπήρχε τιμωρία. Η ποινή δεν είναι εξοντωτική, ήταν μέσα στα πλαίσια του ειδεχθούς εγκλήματος σε βάρος του παιδιού μου», είπε ο κ. Καμπανός, ενώ σε ερώτηση για την πιο δύσκολη στιγμή της δίκης, απάντησε: «Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές μέσα στο δικαστήριο, κυρίως κατά τη διάρκεια των καταθέσεων των ιατροδικαστών και προσπαθούσα να συγκρατήσω την ψυχραιμία και την ηρεμία μου. Καταφέραμε και αντέξαμε και νομίζω ότι επήλθε δικαίωση με την απόφαση του δικαστηρίου».

Exit mobile version