Η «Αλληλεγγύη για Όλους» στέλνει τον μετακλητό Γρηγόρη Ψαριανό στη Δικαιοσύνη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» στέλνει τον μετακλητό Γρηγόρη Ψαριανό στη Δικαιοσύνη

SHARE THIS

«Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της δικαστικής οδού είναι δεδομένη» τονίζει η «Αλληλεγγύη για Όλους»,

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά στον Γρηγόρη Ψαριανό η «Αλληλεγγύη για Όλους», οι διοργανωτές της «συναυλίας ειρήνης», έπειτα από κατάπτυστη ανάρτησή του.

Στην παραποιημένη φωτογραφία που ανήρτησε, ο -από αντικρατιστής σε μετακλητός του Κυριάκου Μητσοτάκη- Γρηγόρης Ψαριανός, η αφίσα της μεγάλης συναυλίας ειρήνης της 29ης Μάρτη υπάρχουν αγκυλωτοί σταυροί και γίνεται λόγος για «συναυλία ξεπλύματος του Αδόλφου Πούτιν».

Στην προσβλητική του ανάρτηση, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην αντιπολεμική συναυλία χαρακτηρίζονται «φασισταριά υπεραμόρφωτοι».

«Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της δικαστικής οδού είναι δεδομένη» ήταν μεταξύ άλλων η απάντηση της  «Αλληλεγγύης για Όλους» που στην ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει τον Γρηγόρη Ψαριανό ως «γνωστό εκπρόσωπο του επικοινωνιακού εσμού»

Ολόκληρη η ανακοίνωση της «Αλληλεγγύη για Όλους»:

«H Αλληλεγγύη για Όλους διοργανώνει την Τρίτη 29 Μαρτίου συναυλία Ειρήνης, για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία για να προστατευθούν οι άμαχοι και οι πρόσφυγες πολέμου για να αποχωρήσει ο στρατός του Πούτιν από την Ουκρανία.

H αυτονόητη αυτή αντιπολεμική παρέμβαση με την καθοριστική συμβολή γνωστών ανθρώπων της τέχνης αντιμετωπίζεται από συγκεκριμένους κύκλους με απύθμενη θρασύτητα και πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Πρωταγωνιστής ο γνωστός εκπρόσωπος του επικοινωνιακού εσμού κύριος Γρηγόρης Ψαριανός που έχει το θράσος να ανεβάζει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραποιημένη την αφίσα της αλληλεγγύης με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια.

Είναι δεδομένη και γνωστή η αντιφασιστική και αντιρατσιστική στάση της Αλληλεγγύης για Όλους, οι διαρκείς αγώνες για τη προστασία των αδύναμων χωρίς διακρίσεις. Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της Δικαστικής οδού είναι δεδομένη».

Exit mobile version