Η αλληλεγγύη του κόσμου βοήθησε και βοηθά τον Θύμιο στο ταξίδι ιατρικής αποκατάστασής του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αλληλεγγύη του κόσμου βοήθησε και βοηθά τον Θύμιο στο ταξίδι ιατρικής αποκατάστασής του

SHARE THIS

Όπως όλα δείχνουν η αλληλεγγύη όχι μόνο δεν είναι εφήμερη, αλλά είναι και η απάντηση στα κακώς κείμενα αυτού του κόσμου.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση, πως ξεκινά το ταξίδι προς την ιατρική αποκατάστασή του ο Θύμιος, που έπειτα από τραυματισμό του αποσύρθηκε στο περιθώριο, έχοντας επανειλημμένως πέσει θύμα bullying.

Όταν αρχικά δημοσιοποιήθηκε η πραγματική ιστορία ζωής του Θύμιου, το κύμα στήριξης προς το πρόσωπό του γιγαντώθηκε άμεσα. Κι όπως όλα δείχνουν η αλληλεγγύη όχι μόνο δεν είναι εφήμερη, αλλά είναι και η απάντηση στα κακώς κείμενα αυτού του κόσμου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», το ενδιαφέρον των πολιτών και η στήριξή τους βοήθησε στην κάλυψη όλων των αναγκών για την δεκαήμερη παραμονή του Θύμιου στην Αθήνα, όπου έκανε διαγνωστικές εξετάσεις, αγόρασε ακουστικό, εξόφλησε την εφορία, ενώ καλύφθηκαν και η διαμονή, η διατροφή του και διάφορα άλλα που χρειάστηκε.

«Τώρα ετοιμαζόμαστε για την β ΄φάση. Θα έρχεται τακτικά στην Αθήνα για αποκατάσταση όρασης, όσφρησης, ομιλίας, δυνατότητας διατροφής, επεμβάσεις κλπ», σημειώνεται στην ίδια ανάρτηση, όπου εξηγείται ότι καθότι ο Θύμιος δεν χειρίζεται ebanking, το Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος» συγκεντρώνει και αρχειοθετεί αναλυτική ενημερωτική λίστα με αποδείξεις καταθέσεων σε φάκελο τον οποίο θα παραδώσει στον Θύμιο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 39χρονος από τον Πύργο, με τη βοήθεια των εθελοντών του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», βρέθηκε στην Αθήνα όπου πραγματοποιούσε καθημερινά επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα με γιατρούς και επιστημονικές ομάδες που είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Exit mobile version