Η Αναστασία Παντούση κατήγγειλε ότι δέχθηκε αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αναστασία Παντούση κατήγγειλε ότι δέχθηκε αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη

SHARE THIS

Η ηθοποιός Αναστασία Παντούση καταγγέλλει ότι δέχθηκε λεκτική βία που δέχθηκε από αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη.

Η ηθοποιός Αναστασία Παντούση που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έξαψη» του Mega κατήγγειλε ότι δέχθηκε λεκτική βία από αστυνομικό στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «BηMagazino», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα λεκτικής βίας από έναν αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν έχει κατέβει ποτέ σε πορεία (-λες και συνιστά αδίκημα!), απάντησε:

«Την τελευταία φορά ήμουν στη Νέα Σμύρνη. Κάθισα μέχρι το τέλος. Όταν άρχισαν τα επεισόδια, αυτό που παρατηρούσα ήταν πολύ θλιβερό. Υπήρχε πολύ μίσος, θυμός και από τις δύο πλευρές. Δεν ήταν όμως αυτό το ζητούμενο, η εκτόνωση ενός θυμού. Ήμασταν εκεί με αφορμή το βίντεο που έδειχνε την απρόκλητη αστυνομική βία απέναντι σε ένα νεαρό παιδί. Νομίζω αυτό το βίντεο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί εκείνο το διάστημα είχαμε γίνει μάρτυρες μιας αδικαιολόγητης κλιμακούμενης έντασης.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, δεν μπορούμε να βάζουμε όλη την Αστυνομία στο ίδιο τσουβάλι. Δυστυχώς, όμως, προσωπικά, σε αυτή την πορεία είδα αυτή τη βία μπροστά μου. Ένας αστυνομικός λίγα μέτρα πιο πέρα από εμένα κατέβασε με ένταση ένα πανό. Εγώ απλώς τον κοιτούσα.

Γυρνάει και μου φωνάζει: «Τι κοιτάς μωρή @#*@;». Ήταν ένας πολύ άσχημος χαρακτηρισμός. Ταράχτηκα. Δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί ήμουν σε σοκ. Δέχτηκα απρόκλητη λεκτική βία. Αν αντιδρούσα, σίγουρα θα μπαίναμε σε λογομαχία και δεν θέλω να φανταστώ σε τι άλλο.

Προσωπικά, πήγα στη Νέα Σμύρνη γιατί ήθελα να δω τα γεγονότα από μέσα. Να διαμορφώσω τη δική μου άποψη. Ήθελα να είμαι παρούσα και όχι παρατηρητής μέσω Facebook».

Exit mobile version