Ι. Αποστολόπουλος: Απειλές για τη ζωή του μετά την στήριξη στο παλαιστινιακό λαό
FACEBOOK ΙΑΣΟΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ι. Αποστολόπουλος: Απειλές για τη ζωή του μετά την στήριξη στο παλαιστινιακό λαό

SHARE THIS

Έχει λάβει πάνω από 10 διαδικτυακές απειλές θανάτου το τελευταίο διάστημα.

Απειλές δέχεται ο ακτιβιστής και διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος  από τρολ και λογαριασμούς στα μέσα μαζικής δικτύωσης, έπειτα από την δημόσια στήριξή του στο λαό της Παλαιστίνης.

Την ώρα που η Λωρίδα της Γάζας δέχεται ανηλεή βομβαρδισμό από τον ισραηλινό στρατό, με τις πληροφορίες από την επίσημη παλαιστινιακή πλευρά να κάνουν λόγο για το θάνατο άνω των 11.000 αμάχων, πολίτες και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους δέχονται επιθέσεις κατά της ζωής τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία του Ι. Αποστολόπουλου, έχει λάβει πάνω από 10 διαδικτυακές απειλές θανάτου το τελευταίο διάστημα, με τέσσερις από αυτές μόνο μέσα σε μία ημέρα.

«Την πρώτη σφαίρα, γιασωνά μου, ξέρεις ποιος θα τη φάει στην Ελλάδα, σωστά;» του έγραψε κάποιος λογαριασμός, εξαπολύοντας απειλές εναντίον του.

Ο Ιάσονας Αποστολόπουλο, μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ, δημοσιοποιεί τις απειλές και δηλώνει «οι απειλές ως απόπειρα φίμωσης. Δεν τολμώ να φανταστώ τι τραβάνε μετανάστες, μουσουλμάνοι και αραβόφωνοι κάτοικοι της Ευρώπης με όλη αυτή την φρενίτιδα περί ισλαμικής τρομοκρατίας».

Exit mobile version