Η αποστομωτική απάντηση του Γ. Μάγγου στους φασίστες που έσβησαν τοιχογραφία για το μονοπάτι του Βασίλη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αποστομωτική απάντηση του Γ. Μάγγου στους φασίστες που έσβησαν τοιχογραφία για το μονοπάτι του Βασίλη

SHARE THIS

«Κάποιοι, φασίστες, σβήνοντας έναν τοίχο, νομίζουν πως έτσι σβήνουν ιδέες... Όσο το πείσμα μου θα είναι μεγαλύτερο από την ηλιθιότητα τους, θα το ξαναγράφω...».

Μία αποστομωτική απάντηση έδωσε στους φασίστες που έσβησαν την τοιχογραφία για το μονοπάτι του Βασίλη Μάγγου, ο αγωνιζόμενος πατέρας του, Γιάννης.

Ο Γιάννης Μάγγος που παλεύει για την δικαίωση του παιδιού του που άφησε την τελευταία του πνοή λίγες μέρες αφότου είχε πέσει θύμα βάναυσης αστυνομικής βίας, καταγγέλλει ότι φασίστες βανδάλισαν τον τοίχο που υποδεικνύει την διαδρομή που έχει φτιάξει στη μνήμη του παιδιού του.

Για ακόμη μία φορά, ο Γιάννης Μάγγος, που είναι παρών σε κάθε διεκδίκηση, πάντα φέρνοντας μαζί του το πλακάτ με το όνομα του παιδιού του, έδωσε μία πληρωμένη απάντηση στους φασίστες, που «σβήνοντας έναν τοίχο, νομίζουν πως έτσι σβήνουν ιδέες».

Η απάντησή του:

«Κάποιοι, φασίστες, σβήνοντας έναν τοίχο, νομίζουν πως έτσι σβήνουν ιδέες. Εκτος του ότι εξαπατώνται, τους διαφεύγει και κάτι: Όσο η σκατοψυχιά τους θα είναι μεγαλύτερη από το πείσμα μου θα το σβήνουν. Όσο το πείσμα μου θα είναι μεγαλύτερο από την ηλιθιότητα τους, θα το ξαναγράφω…».

Exit mobile version