Η ελληνική tv παίζει Joker και η Μενδώνη δεν ξέρει που να πρωτοστείλει αστυνομικούς
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ελληνική tv παίζει Joker και η Μενδώνη δεν ξέρει που να πρωτοστείλει αστυνομικούς

SHARE THIS

Σε αντίθεση με την Υπουργό Πολιτισμούm η ταινία Joker έχει εισπράξει πολύ καλές κριτικές, έχει κατακτήσει πολλά βραβεία κι έχει υψηλή βαθμολογία στο γνωστό site imdb.

Η καταστολή ήταν ομολογουμένως ευκολότερη όταν η ταινία Joker παιζόταν σε κινηματογράφους. Γι’ αυτό άλλωστε και η ΕΛΑΣ δεν είχε δυσκολευτεί καθόλου να πραγματοποιήσει έφοδο σε σινεμά και να συλλάβει ανήλικα που παρακολουθούσαν την ταινία με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ -που μας χάρισε μία συγκλονιστική ερμηνεία-.

Χθες ωστόσο, το βραβευμένο αυτό ψυχολογικό θρίλερ, έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση με την Λίνα Μενδώνη, -την οποία δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού υπέδειξαν υπεύθυνη για την έφοδο των δυνάμεων καταστολής στα σινεμά και τα όσα ακολούθησαν εναντίον ανηλίκων-, να φέρεται να μην ξέρει σε ποιο σπίτι να πρωτοστείλει Αστυνομικούς!

Κι αυτό γιατί με την μετάδοση της ταινίας από τους τηλεοπτικούς δέκτες της το παραέκαναν δύσκολο, αφού η ίδια δεν θα ήταν σε θέση να γνωρίζει ποιος παρακολουθεί την ταινία ή ακόμη κι αν μάθαινε, δεν θα μπορούσε να επιστρατεύσει τόσους αστυνομικούς.

Σε αντίθεση με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η ταινία Joker έχει εισπράξει πολύ καλές κριτικές, έχει κατακτήσει πολλά βραβεία κι έχει υψηλή βαθμολογία (8,4), στο γνωστό site imdb.

Σε κάθε περίπτωση… όσο δύσκολη κι αν μπορεί να ήταν η χτεσινή νύχτα για την υπουργό Πολιτισμού -η οποία κατά τη διάρκεια της θητείας της έχει απασχολήσει κυρίως αρνητικά-, η ταινία Joker προβλήθηκε χθες χωρίς αστυνομικές εφόδους σε σπίτια πολιτών.

Απ’ όσο ξέρουμε τουλάχιστον…

Exit mobile version