Η Ι. Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τον 22χρονο μάγειρα που κάηκε με λάδι σε ξενοδοχείο
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ι. Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τον 22χρονο μάγειρα που κάηκε με λάδι σε ξενοδοχείο

SHARE THIS

Η ιστορία του νεαρού άγγιξε την Ι. Παλιοσπύρου - η περίπτωση της οποίας συγκλόνισε την Ελλάδα όταν έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι.

Με τον 22χρονο μαθητευόμενο μάγειρα ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα δεύτερου βαθμού από καυτό λάδι, που έπεσε πάνω στο σώμα του, κατά την διάρκεια εργασιών στην κουζίνα ξενοδοχείου στα Μάλια της Κρήτης, επικοινώνησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα, με το neakriti.gr, η ιστορία του νεαρού άγγιξε την Ιωάννα Παλιοσπύρου – η περίπτωση της οποίας συγκλόνισε την Ελλάδα όταν έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι – η οποία επικοινώνησε με την οικογένειά του και την ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από τον δικό της δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση, ενώ η ίδια θα καλύψει όλα τα έξοδα.

Η κυρία Μαρίνα, μητέρα του 22χρονου, δήλωσε πως εκτός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μαζί τους έχει επικοινωνήσει και η Δήμητρα Κατσαφάδου, προκειμένου να στείλει ειδικές κρέμες που θα βοηθήσουν στην επούλωση των εγκαυμάτων.

Κλείνοντας δήλωσε πως το παιδί της είναι σε κατάσταση σοκ και πως στα τέλη Ιουλίου έχουν ραντεβού ξανά με τον πλαστικό για να δει τα εγκαύματα. Σε περίπτωση που τα εγκαύματα δεν επουλωθούν με αναπλαστική κρέμα, μπορεί να χρειαστεί επέμβαση.

Exit mobile version