Το φως νίκησε το σκοτάδι και η Ιωάννα χαμογελά ξανά
INSTAGRAM / PALIOSPIROU.JOANNA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φως νίκησε το σκοτάδι και η Ιωάννα χαμογελά ξανά

SHARE THIS

Η ίδια παραδέχθηκε στην ανάρτησή της πως είχε αγωνία, ενώ τόνισε πως ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς.

Μετά τη πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», όπου επέλεξε να εμφανιστεί για πρώτη φορά δημοσίως χωρίς τη μάσκα της, η γενναία Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσω social media συνέχισε να ποστάρει φωτογραφίες της, μετά την αδιανόητη επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα» σημειώνει στην ανάρτησή της, με φωτογραφία της που τραβήχτηκε από την Ολυμπία Κρασαγάκη.

Η κοινωνία μόνο θέρμη έχει εκφράσει για τη δύναμη αυτής της γυναίκας, αλλά όπως η ίδια παραδέχθηκε στην ανάρτησή της πως είχε αγωνία, ενώ τόνισε πως ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς.

«Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτο είναι ευλογία!» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Η Ιωάννα είναι μια γυναίκα που δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες κι όχι μόνο, αλλά και σε όλα τα θύματα κακοποίησης, αποδεικνύοντας πως το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι.

Exit mobile version