Η Καίτη Γαρμπή απαντά στον Ξιαρχό: «Ποιος είναι ο κομπλεξικός και ο μονοδιάσταστος;»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Καίτη Γαρμπή απαντά στον Ξιαρχό: «Ποιος είναι ο κομπλεξικός και ο μονοδιάσταστος;»

SHARE THIS

Η Καίτη Γαρμπή «πετσόκοψε» τον Τάσο Ξιαρχό μετά τον ρατσιστικό οχετό του σε βάρος κοπέλας που φορούσε ό,τι ήθελε εκείνη.

Κύμα οργής έχει προκαλέσει η κίνηση του… social media influencer Τάσου Ξιαρχό να χλευάσει κοπέλα για τα κιλά της, αναρτώντας μάλιστα το πρόσωπό της στα social media, εξαπολύοντας τον χονδροφοβικό και ρατσιστικό οχετό του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος θέλει να μας υποδείξει πώς θα ντυνόμαστε, το κορίτσι θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν έχει το δικαίωμα να φοράει οριζόντιες ρίγες γιατί εκείνος από μικρός «ξέρει» πως δεν μπορούν να τις φορούν όλοι.

Η Καίτη Γαρμπή ήταν ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν στο ρατσιστικό παραλήρημα του χορογράφου και με μία ανάρτησή της επέλεξε να του απαντήσει.

Με screenshot που ανέβασε από παλαιότερη συνέντευξη του Ξιαρχό (το 2019), στην οποία ο ίδιος μιλάει για το bullying που έχει υποστεί, η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε:

«Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχό. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός και ο μονοδιάσταστος;», αναρωτιέται η Καίτη Γαρμπή. Και όλοι μας.

Exit mobile version