Η κιτς αισθητική ξεχύθηκε στους δρόμους της Γλυφάδας: Καβαλάρηδες με φουστανέλες (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κιτς αισθητική ξεχύθηκε στους δρόμους της Γλυφάδας: Καβαλάρηδες με φουστανέλες (Video)

SHARE THIS

Αγροτικά οχήματα του Δήμου Γλυφάδας, με ηχεία έπαιζαν κλαρίνα ενώ καβαλάρηδες φουστανελοφόροι έκαναν βόλτες στην περιοχή

Με… την πομπή από έφιππους φουστανελοφόρους ήρθαν αντιμέτωποι σήμερα, παραμονή της 25ης Μαρτίου, κάτοικοι της Άνω Γλυφάδας.

Για τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ο Δήμος Γλυφάδας έβγαλε στους δρόμους αγροτικά οχήματα του Δήμου, με ηχεία έπαιζαν κλαρίνα ενώ καβαλάρηδες έκαναν βόλτες στην περιοχή!

Οι έφιπποι βρέθηκαν στους δρόμους της Άνω Γλυφάδας, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εκδήλωσης, τα άλογα θα επιστρέψουν στο Πυροφυλάκιο για να φάνε και να ξεκουραστούν για ξαναβγούν στις 3 έως τις 6 το απόγευμα!

Όπως μάλιστα δημοσιεύει το notia.gr, την Πέμπτη 25η Μαρτίου η παρέλαση των έφιππων θα μεταφερθεί στο κέντρο της Γλυφάδας. Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσουν από τη Λαμπράκη, θα διασχίσουν κάθετα την παραλιακή, θα φθάσουν στην παραλία και θα κατευθυνθούν στο Παλαιό Δημαρχείο, όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων, παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Αντωνίου, του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, των τοπικών αρχών, σχολείων, καθώς και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης.

Δείτε το βίντεο:

Οι φωτογραφίες από το notia.gr:

Exit mobile version