Η κυβέρνηση θα επιμείνει στο νομοσχέδιο – Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση θα επιμείνει στο νομοσχέδιο – Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί!

SHARE THIS

Το βροντερό «όχι» στο εργασιακό νομοσχέδιο που είπαν χιλιάδες εργαζόμενοι στη διάρκεια των μαζικών συγκεντρώσεων, οφείλει να είναι ο οδηγός των επόμενων ημερών

Στην κυβέρνηση δεν περίμεναν τόσο μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ωστόσο παραμένουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την ίδια τακτική στη στη Βουλή κατά την ψηφοφορία της 17ης Ιουνίου.

Μπορεί στην κυβέρνηση να είναι βέβαιοι, ότι το νομοσχέδιο θα περάσει, ωστόσο οι χθεσινές εικόνες έφεραν προβληματισμό, σε βαθμό που κινητοποιείται ολόκληρος ο επικοινωνιακός μηχανισμός της. Από καμπάνιες στα social media, μέχρι συντονισμένη επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα συνδικάτα από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο, ο αγώνας να πειστούν οι πολίτες ότι ο “γάιδαρος πετάει” και το νομοσχέδιο “ωφελεί τον εργαζόμενο” έχει ξεκινήσει.

Το βροντερό «όχι» στο εργασιακό νομοσχέδιο που είπαν χιλιάδες εργαζόμενοι, συνδικάτα, σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και μέλη πολιτικών κομμάτων στη διάρκεια των μαζικών συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, οφείλει να είναι ο οδηγός των επόμενων ημερών.

Μόνο με πάλη, θα ανατραπεί το καταστροφικό για την εργασία νομοσχέδιο.

Exit mobile version