Η κυβέρνηση ζητά πτυχίο από τους ανθρώπους των λαϊκών, και όχι από τον διοικητή της ΕΥΠ!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση ζητά πτυχίο από τους ανθρώπους των λαϊκών, και όχι από τον διοικητή της ΕΥΠ!

SHARE THIS

Η κυβέρνηση θέτει στους παραγωγούς των λαϊκών ως όρο για να κρατήσουν τους πάγκους τους πτυχίο, ενώ για τον διοικητή της ΕΥΠ τον αφαίρεσαν ως όρο!

Η κυβέρνηση της «γαλάζιας» αριστείας που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στους μετακλητούς, με το νέο πλαίσιο λειτουργίας των λαϊκών αγορών όπως σημείωσε στη Βουλή η βουλεύτρια του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, θέτει ως όρο για τους ανθρώπους των λαϊκών προκειμένου να διατηρήσουν τον πάγκο τους, την ύπαρξη πτυχίου, ενώ η ίδια κυβέρνηση έχει αφαιρέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση τον τίτλο πτυχίου από τον Διοικητή της ΕΥΠ, μόλις ξέσπασε σάλος επειδή εκείνος δεν διέθετε!

Μάλιστα, το προωθούμενο αυτό πλαίσιο την Τετάρτη ξεσήκωσε τους πωλητές και τους παραγωγούς των αγροτικών προϊόντων σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Λιακούλη: «Έξω έχουν σηκωθεί οι μαύρες σημαίες από τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών, στους οποίους βάζετε ως όρο προκειμένου να διατηρήσουν τον πάγκο τους, την ύπαρξη πτυχίου; Εισάγετε από την ‘’πίσω πόρτα’’ τις εταιρείες στις λαϊκές και πτυχίο στους πωλητές, ενώ βγάλατε ως προϋπόθεση το πτυχίο από τον Διοικητή της ΕΥΠ; Δηλαδή, ραδίκια – κοριός: 0 – 2; Αυτό μας λέτε;».

Υπενθυμίζεται ότι επειδή ο διοικητής της ΕΥΠ, Π. Κοντολέων, -πρώην πρόεδρος ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας- δεν διέθετε τελικά πτυχίο Πανεπιστημίου. Ωστόσο με διάταξη που προώθησε η κυβέρνηση της ΝΔ, πλέον απαιτείται «πανεπιστημιακός τίτλος ημεδαπής ή αλλοδαπής ή δεκαετής τουλάχιστον αποδεδειγμένη επαγγελματική απασχόληση», ενώ η προηγούμενη διάταξη προέβλεπε κατοχή «τουλάχιστον πτυχίου Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής και διοικητική πείρα στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα».

Αυτά για την «γαλάζια» αριστεία…

Exit mobile version