Η κορνίζα της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη κοσμεί το κέντρο για την Ημέρα της Γυναίκας και δεν είναι καλτ αστείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κορνίζα της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη κοσμεί το κέντρο για την Ημέρα της Γυναίκας και δεν είναι καλτ αστείο

SHARE THIS

Αντιδράσεις προκάλεσε το πορτρέτο της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, που θα παρατηρήσει όποιος περπατήσει το πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, απέναντι από τη Βουλή.

Η κορνίζα της αδερφής του Πρωθυπουργού κοσμεί τους δρόμους για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που έρχεται και η αλήθεια είναι πως η δόση “Μητσοτάκη”, που καταναλώνουν οι Έλληνες δεν είναι ποτε αρκετά υπερβολική.

Συγκεκριμένα, το πορτρέτο της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη θα το παρατηρήσει όποιος περπατήσει το πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, απέναντι από τη Βουλή στον φράκτη της γαλλικής Πρεσβείας, η οποία αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη μέρα της γυναίκας, στις 8 Μαρτίου.

Οι χρήστες στα social media αντέδρασαν μαζικά, μη μπορώντας να κατανοήσουν με πιο κριτήριο προκρίνεται η κ. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη έναντι τόσων σπουδαίων γυναικών,που γέννησε η Ελλάδα.

Μερικά μέτρα πιο πέρα φιλοξενείται και το πορτρέτο της Κλοντί Ενιερέ, της πρώην υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας και αστροναύτη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μ. Καλουδά για το Altsantiri η πρεσβεία της Γαλλίας θα αναρτήσει συνολικά οκτώ πορτρέτα γυναικών που διακρίθηκαν και πιο συγκεκριμένα τεσσάρων Ελληνίδων και τεσσάρων Γαλλίδων και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στο επίσημο site.

Exit mobile version