Η μισαλλοδοξία σε θέσεις ευθύνης: Το παράδειγμα της Αλ. Έβερτ και της Ινέζ Αγγελή-Λυκούδη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μισαλλοδοξία σε θέσεις ευθύνης: Το παράδειγμα της Αλ. Έβερτ και της Ινέζ Αγγελή-Λυκούδη

SHARE THIS

Μέλη της κυβερνώσας παράταξης που έχουν απασχολήσει για τις μισαλλόδοξες δηλώσεις και κινήσεις τους, βρίσκονται ξανά σε θέσεις ευθύνης...

Σήμερα, επέτειος δικαίωσης για τα θύματα της Χρυσής Αυγής αλλά και λίγες ημέρες μετά τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος, κρίνεται αναγκαίο να κατανοήσουμε ότι ο θεσμικός ρατσισμός και η μισαλλοδοξία δεν έφυγαν από την πολιτική ζωή του τόπου επειδή κάποιοι χρυσαυγίτες μπήκαν φυλακή και ο Μπογδάνος δεν είναι πια βουλευτής της ΝΔ.

Ο Μπακογιάννης επανέφερε την αποπεμφθείσα Αλ. Έβερτ 

Μέλη της κυβερνώσας παράταξης άλλωστε στην αυτοδιοίκηση, όπως η Αλεξία Έβερτ στον Δήμο Αθηναίων που σε ένα χυδαίο αντικομμουνιστικό ξέσπασμα χαρακτήρισε «κατσαρίδες και τρωκτικά» τους διαδηλωτές του ΚΚΕ, παραμένουν σε θέσεις ευθύνης.

Κι αυτό γιατί ενώ ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μετά τον σάλο την απομάκρυνε από αντιδήμαρχο, φαίνεται ότι μόλις το θέμα ξεχάστηκε, την επανέφερε!

Πριν λίγο καιρό επανέφερε την αποπεμφθείσα Α. Έβερτ και εισηγήθηκε τώρα να αναλάβει πρόεδρος στην Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής των Αθηνών.

Ο Μπακογιάννης έκανε υπεύθυνη στο Βρεφοκομείο Αθηνών μία συμπορεύτρια του Κασιδιάρη

Όμως, τα παράδοξα της γαλάζιας παράταξης, δεν σταματούν εδώ. Η Αγγελή Λυκούδη Δήμητρα – Ινέζ, η οποία είχε παρευρεθεί σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασσιδιάρη το 2011 ενώ ήταν εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος, έγινε τώρα με υπογραφή Μπακογιάννη Υπεύθυνη στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών!

Η κ. Λυκούδη όταν το 2019 έγινε γνωστή η παρουσία της σε συγκεντρώσεις της ΧΑ, παραιτήθηκε από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί και ο δήμαρχος έκανε δεκτή την παραίτηση της. Λίγο αργότερα όμως, ο Δήμος Αθηναίων τοποθέτησε την κα Λυκούδη στην έμμισθη θέση της προέδρου της διαδημοτικής εταιρείας Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε.

Τον Σεπτέμβρη του 2021, η κ. Λυκούδη επιστρέφει ξανά σε καθήκοντα που έχουν σχέση με το παιδί, ενώ η ίδια συμπορεύτηκαν με την ΧΑ σε εκδηλώσεις «αγανακτισμένων» στον Άγ. Παντελεήμονα, στις οποίες τα προσφυγόπουλα θεωρούνταν το λιγότερο ανεπιθύμητα!

Exit mobile version