Η Ναταλία Τσαλίκη με μια ανάρτηση εξηγεί τον διχασμό στον πόλεμο & στέλνει αντιπολεμικό μήνυμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ναταλία Τσαλίκη με μια ανάρτηση εξηγεί τον διχασμό στον πόλεμο & στέλνει αντιπολεμικό μήνυμα

SHARE THIS

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τους προγόνους της από την Ουκρανία, τη Ρωσία και την Πολωνία και στέλνει μήνυμα ειρήνης, ευχόμενη καλό μήνα.

Ένα σημαντικό αντιπολεμικό μήνυμα στέλνει η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη, με αφορμή όσα γίνονται αυτές τις μέρες. Ένα μήνυμα που μας θυμίζει, ότι το δίκιο βρίσκεται με την ειρήνη των λαών και όχι τους πολέμους των ισχυρών.

Με μία ανάρτηση-καταπέλτη η γνωστή ηθοποιός, κάνει σε… ταληράκια τον διχασμό που δημιουργεί ο πόλεμος μεταξύ των λαών, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την οικογένειά της, που κατάγεται από Ρωσία, Ουκρανία και Πολωνία, ενώ στέλνει και αντιπολεμικό μήνυμα ευχόμενη σε καλύτερες, ειρηνικές μέρες.

Αναρτώντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Αν οι πρόγονοί μου ζούσαν, τώρα η μία γιαγιά μου [από την Πολωνία] θα βοηθούσε τον παππού μου [από την Οδησσό της Ουκρανίας], να εξοπλιστεί εναντίον της άλλης μου γιαγιάς [από το Νοβοροσίσκ της Ρωσίας]…. Μικρός τελικά που είναι ο κόσμος… Καλό μήνα, με ειρήνη εύχομαι!».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αν οι πρόγονοί μου ζούσαν, τώρα η μία γιαγιά μου [από την Πολωνία] θα βοηθούσε τον παππού μου [από την Οδησσό της Ουκρανίας], να εξοπλιστεί εναντίον της άλλης μου γιαγιάς [από το Νοβοροσίσκ της Ρωσίας]…. Μικρός τελικά που είναι ο κόσμος… Καλό μήνα, με ειρήνη εύχομαι!».

Exit mobile version