Η σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα αποχώρησε από το «Μις Υφήλιος» λόγω Παλαιστινιακού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα αποχώρησε από το «Μις Υφήλιος» λόγω Παλαιστινιακού

SHARE THIS

«Η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη» έγραψε η Ραφαέλα Πλαστήρα.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ραφαέλα Πλαστήρα δηλώνει ότι αποχώρησε από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των εχθροπραξιών εναντίον της Παλαιστίνης.

Το μοντέλο ανακοίνωσε την απόσυρσή του μέσω Instagram, όπου διατηρεί και φωτογραφία με την Παλαιστινιακή σημαία. «Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

«Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό «Miss Universe» εφέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα.

Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω».

Ακόμη και σε μία αναχρονιστική και σεξιστική «φιέστα», όπως είναι οι διαγωνισμό ομορφιάς, που οι γυναίκες καλούνται να ικανοποιούν δύσκαμπτα πρότυπα ομορφιάς κι επιβραβεύονται κυρίως για τα νιάτα και την ομορφιά τους, φαίνεται ότι ίσως κάτι αλλάζει….

Ενημέρωση: Ο πρόεδρος των Εθνικών καλλιστείων την διαψεύδει

Σύμφωνα με το star.gr, o πρόεδρος των Εθνικών καλλιστείων GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την Ελληνική εκπροσώπηση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς MISS UNIVERSE και έπειτα από τις δηλώσεις της Ραφαέλας Πλαστήρα, Σταρ Ελλάς 2019, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σχετικά με το θέμα περί αποχώρησης της Ραφαέλας Πλαστήρα από το Miss Universe 2021, στο οποίο επικαλέστηκε το παλαιστινιακό ζήτημα, είναι όλο ψευδές.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι η Star Hellas 2019 και είναι ο μοναδικός της τίτλος, ουδέποτε είχε το επίσημο χρίσμα για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο MISS UNIVERSE 2021, ως MISS UNIVERSE GREECE.

Η επίσημη MISS UNIVERSE GREECE για το 2021, είναι η Σοφία Αραπογιάννη, η οποία ανακοινώθηκε από το Μις Υφήλιος 2021 και είναι η εστεμμένη των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GS HELLAS με τίτλο MISS GS HELLAS 2021.

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους Έλληνες, πως πλέον, ο εθνικός οργανισμός GS HELLAS, είναι αυτός που διατηρεί τα νόμιμα δικαιώματα και συμβόλαια για την εκπρόσωπο-εστεμμένη της Ελλάδας, αλλά και συμμετοχή της για το Miss Universe 2021. Όλα τα άλλα είναι ψευδή, ανυπόστατα και εκ του πονηρού φερόμενα παραπληροφόρησης».

Exit mobile version