Η Τάνια Τρύπη υιοθέτησε το κουτάβι που είχε βιαστεί κατ’ εξακολούθηση στην Αλεξανδρούπολη 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τάνια Τρύπη υιοθέτησε το κουτάβι που είχε βιαστεί κατ’ εξακολούθηση στην Αλεξανδρούπολη 

SHARE THIS

Από τη φωτογραφία μάλιστα φαίνεται ότι ήδη η σκυλίτσα γνωρίζει ότι κοντά στην ηθοποιό θα βρει αγάπη, λύτρωση και καταφύγιο.

Φρίκη και αποτροπιασμό είχε προκαλέσει η είδηση ότι ένα κουτάβι στην Αλεξανδρούπολη κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατ΄εξακολούθηση από άγνωστο δράστη.

Σε κεντρικό σημείο της Αλεξανδρούπολης είχε βρεθεί σκυλί το οποίο ήταν βάναυσα κακοποιημένο. Η Άννα – Μαρία Ζαφειριάδου, πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης» είχε καταγγείλει το περιστατικό μέσα από το site GRTimes, προσφέροντας και αμοιβή σε όποιον εντοπίσει το δράστη.

Είχε πει συγκεκριμένα: «εμείς προσφέρουμε 3.000 ευρώ ως αμοιβή για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας που αφορά το σκυλί. Οποιαδήποτε πληροφορία κι αν είναι αυτή. Ποιος το είχε, εάν είδε κάτι, εάν παρατήρησε οτιδήποτε, διότι αυτή η πράξη δεν έγινε μόνο μία φορά, αλλά κατ’ εξακολούθηση. Το σκυλάκι φέρει τραύμα ημερών», όπως δημοσιεύει η Lifo.

Τι συνέβη τελικά;

Μέσα από το Twitter είδαμε μια μαγική ανατροπή σε μια υπόθεση που μας προκάλεσε τρόμο και απέχθεια. Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη υιοθέτησε τη σκυλίτσα που έζησε τη φρίκη στα χέρια ενός ανθρώπου. Από τη φωτογραφία μάλιστα φαίνεται ότι ήδη η σκυλίτσα γνωρίζει ότι κοντά στην ηθοποιό θα βρει αγάπη, λύτρωση και καταφύγιο.

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και από τη σχετική δημοσίευση στη σελίδα «Αδεσποτούλια Ξάνθης». Η σκυλίτσα βρήκε νέο σπίτι!

Exit mobile version