Η Ζαννή, ο Καρβέλας στο Fame Story και οι αντιδράσεις του κόσμου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ζαννή, ο Καρβέλας στο Fame Story και οι αντιδράσεις του κόσμου

SHARE THIS

Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή έψαλλε τον εθνικό ύμνο κατά τη διάρκεια της τελετής έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, προκαλώντας αντιδράσεις λόγω του καλλιτεχνικού της παρελθόντος.

Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή έψαλλε τον εθνικό ύμνο κατά τη διάρκεια της τελετής έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, προκαλώντας αντιδράσεις λόγω του καλλιτεχνικού της παρελθόντος.

Υπήρξαν αντιδράσεις για την επιλογή της σοπράνο να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο.

Η Ζαννή, που έψαλε τον εθνικό ύμνο στην Ακρόπολη μετά την έπαρση της σημαίας, στην συμπλήρωση των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, στο οποίο είχε κληθεί να ερμηνεύσει μαζί με συμπαίκτες της το τραγούδι “Δαίμονες” από την ομώνυμη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα.

Η καλλιτεχνική της πορεία, είχε ως συνέπεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τενόρος, Νικόλας Σπανός, να γράψει: «Εαν ΑΥΤΟ αποκαλείται “τραγουδιστής”, εγώ αλλάζω ιδιότητα ΤΩΡΑ. Κανένα ελαφρυντικό. Είστε ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ όσοι επιλέξατε τέτοιον τραγέλαφο για τέτοια Επέτειο! Για τέτοιο ιερό ρεπερτόριο! Και ας είστε δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, επίγειοι, εξωγήινοι ή διαγαλαξιακοί.

Μας ντροπιάσατε δημοσίως ΟΛΟΥΣ εμάς που υπηρετούμε τη συγκεκριμένη Τέχνη αλλά, τρισχειρότερα, σύσσωμη την Ελλάδα στην οποία βασίστηκαν ΟΛΑ όσα ο δυτικός πολιτισμός σήμερα πρεσβεύει. Άπατος – και καταγεγραμμένη στους αιώνες – η ντροπή σας, άθλιοι. Νέμεσις επιφυλασσομένη.»

Αντίστοιχες ήτνα οι αντιδράσεις πολλών χρηστών στο Twitter:

 

 

Exit mobile version