Ιερέας στην Χαλκιδική σε αντιεμβολιαστικό ξέσπασμα, μιλώντας για «εντολές του διαβόλου»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερέας στην Χαλκιδική σε αντιεμβολιαστικό ξέσπασμα, μιλώντας για «εντολές του διαβόλου»

SHARE THIS

Αντί να πει ένα «ευχαριστώ στην κυβέρνηση, για την λειτουργία των εκκλησιών σε βάρος της δημόσιας υγείας, φρόντισε να εκφέρει λόγο ενάντια σε όσους έχουν κάνει εμβόλιο ή τεστ ή φορούν μάσκα.

Ο ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής έβγαλε αντιεμβολιαστικό λόγο, με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν. Αντί να πει ένα «ευχαριστώ» για την λειτουργία των εκκλησιών σε βάρος της δημόσιας υγείας, φρόντισε να εκφέρει λόγο ενάντια σε όσους έχουν κάνει εμβόλιο ή τεστ ή φορούν μάσκα. Δυστυχώς, όταν μια κυβέρνηση χαϊδεύει διαρκώς τα «αυτιά» της εκκλησίας αυτές  είναι οι συνέπειες…

Ο ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής δήλωσε: «Θα σας το πω έτσι χύμα: όποιος φοράει μάσκα, όποιος έχει κάνει το εμβόλιο ή όποιος έχει κάνει τεστ για τον κορονοϊό, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία. Τέλος».

Όπως είπε, «ο διάβολος αυτό λέει. Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο, όποιος δεν κάνει τα τεστ, όποιος δεν υπακούσει στις εντολές του διαβόλου, γιατί διάβολος είναι αυτός, αυτός δεν έχει το δικαίωμα να δουλέψει, να πάει στην εκκλησία, να έχει περίθαλψη, τα παιδιά του να πάνε σχολείο».

Exit mobile version