Ιερέας στον Άγ. Δημήτριο καλεί τους πιστούς να μπουν στην εκκλησία χωρίς μάσκα!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερέας στον Άγ. Δημήτριο καλεί τους πιστούς να μπουν στην εκκλησία χωρίς μάσκα!

SHARE THIS

Ιερέας στη Θεσσαλονίκη, παρά τις δραματικές περσινές εμπειρίες, διαμαρτύρεται για τα μέτρα αποφυγής του συνωστισμού και καλούσε κόσμο να μπει στην εκκλησία χωρίς μάσκα!

Για ακόμη μία φορά μερίδα του κλήρου αμφισβητούν τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού, καλώντας τον κόσμο να μην τα τηρεί, την ώρα που τα κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα αυξάνονται ραγδαία κι ανησυχητικά.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ιερέας στον Άγιο Δημήτριο διαμαρτυρήθηκε για την έντονη αστυνομική παρουσία στην είσοδο και το εσωτερικό του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το thesstoday.gr, σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ, ο εν λόγω ιερέας προέτρεψε πιστούς να μπουν στο Ναό χωρίς τη μάσκα, πάρα τις συστάσεις των ειδικών.

Πιστοί επιμένουν να ασπάζονται εικόνες χωρίς τη μάσκα

Μάλιστα, για ακόμη μία ημέρα πιστοί πιστοί επιμένουν να μην τηρούν το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας, κι ασπάζονται τις εικόνες ακάλυπτοι.

Όλα αυτά όπως είναι φυσικό δημιουργούν ανησυχία για μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη και για επανάληψη των ημερών του 2020 και του μεγάλου κύματος της πανδημίας.

Exit mobile version