Ηλίας Γκιώνης για τον βιασμό 24χρονης: «Με απειλούν να προσέχω»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλίας Γκιώνης για τον βιασμό 24χρονης: «Με απειλούν να προσέχω»

SHARE THIS

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, μέσω του οποίου βγήκε στον αέρα η καταγγελία η υπόθεση βιασμού 24χρονης σε σουίτα της Θεσσαλονίκης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (αλλά και η υπόθεση Παναγιωτόπουλου), έκανε λόγο για «ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων», με συνέπεια να δέχεται απειλές.

Όπως λέει ο γνωστός ακτιβιστής, μετά τη δημοσιοποίηση στα social media του για το περιστατικό, «ήρθε σε επαφή μαζί μου ομάδα από κοπέλες που έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά με τη συγκεκριμένη ομάδα των ανθρώπων και μου παρέθεσαν στοιχεία ότι όλο αυτό υπάρχει πολλά χρόνια και η 24χρονη ήταν ακόμα ένα θύμα».

«Με την έρευνα που έχουμε κάνει, 10 άτομα είναι μπλεγμένα σε αυτήν την ιστορία, σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες περιοχές. Υπάρχουν συνομιλείς όπου διαλέγουν τα θύματά τους από τα social media αφού τα παρακολουθούν καιρό. Υπάρχει μοτίβο σε όλες αυτές τις καταγγελίες, ότι οι κοπέλες ναρκώνονται.

Όσες μίλησαν δέχονται απειλές όπως και τώρα που έχει βγει αυτό το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν έχουν γίνει καταγγελίες γιατί τα θύματα φοβούνται. Στον κόσμο της Θεσσαλονίκης η ομάδα αυτών των ανθρώπων είναι γνωστή, απλά δεν υπάρχουν καταγγελίες γιατί από πίσω τους έχουν μεγάλη δύναμη».

Ο ακτιβιστής μιλώντας στο ΜEGA αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές και προτροπές να προσέχει αυτούς που έχουν καταγγελθεί. «Μιλάμε για ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων».

Επιπλέον, μίλησε και για τη δημοσιοποίηση από πλευράς Ιωάννας Τούνη για τον άνθρωπο που είχε διαρρεύσει παλαιότερα βίντεο με την γνωστή influencer.

«Το όνομα που έδωσε η Τούνη στη δημοσιότητα δεν υπάρχει στο διαδίκτυο. Η κυρία Τούνη το έλυσε όλο το θέμα της εξωδικαστικά και πήρε αρκετά χρήματα για να μη μιλήσει για αυτό. Αυτό λέει κάτι και για το ποιόν της. Θέλει για μια ακόμα φορά να τραβήξει τα βλέμματα και να τα στρέψει πάνω της. Είναι φίλη με όλους τους ανθρώπους αυτούς που κατηγορούνται για αυτό το πράγμα, έχει άμεση επαφή με όλους».

Exit mobile version