Ηλιούπολη: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 19χρονη που κατήγγειλε αστυνομικό ότι την εξέδιδε & την κακοποιούσε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 19χρονη που κατήγγειλε αστυνομικό ότι την εξέδιδε & την κακοποιούσε

SHARE THIS

«Είτε βρίσκουν τη μητέρα της είτε παίρνουν την ίδια και την απειλούν, της στέλνουν μηνύματα, όλοι της λένε ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει στο δικαστήριο»

«Δεν βγαίνει από το σπίτι γιατί φοβάται» δηλώνει η δικηγόρος της – 14 μήνες μετά τη σύλληψή του δεν έχει οριστεί ακόμη η εκδίκαση της υπόθεσης

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της δικηγόρου της 19χρονης που είχε καταγγείλει ότι αστυνομικός στην Ηλιούπολη την κακοποιούσε σεξουαλικά και την εξέδιδε, καθώς όπως σημειώνει δέχεται απειλές κατά της ζωής της και παρόλο που έχει απευθυνθεί δύο φορές στην Ανακρίτρια, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

«Συνήθως πήγαινα σε τρία – τέσσερα ραντεβού, σχεδόν σε καθημερινή βάση ενώ ήταν λίγες οι μέρες που δεν είχα κανένα ραντεβού. Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στο Δ…αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματος με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχιζε να με απειλεί. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο» κατήγγειλε μεταξύ άλλων η 19χρονη κοπέλα.

Δεν έχει οριστεί η δίκη του αστυνομικού – Υπάρχει κίνδυνος να αποφυλακιστεί

Ειδικότερα, η Αντωνία Λεγάκη, η δικηγόρος της νεαρής κοπέλας που χάρη στην αλληλεγγύη μίας σερβιτόρας κατάφερε να σωθεί από τον εφιάλτη που βίωνε, καταγγέλλει ότι η 19χρονη δέχεται απειλές.

Μιλώντας στο STAR, δήλωσε «Είτε βρίσκουν τη μητέρα της είτε παίρνουν την ίδια και την απειλούν, της στέλνουν μηνύματα, όλοι της λένε ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει στο δικαστήριο, το παιδί δεν βγαίνει από το σπίτι γιατί φοβάται».

Παράλληλα, με ανάρτησή της στο Facebook, κατήγγειλε ότι ενώ έχουν περάσει 14 μήνες από τη σύλληψη του επίορκου αστυνομικού, δεν έχει οριστεί ακόμη η δίκη του , με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να αποφυλακιστεί σε τέσσερις μήνες, με τη συμπλήρωση του 18μηνου.

«Είναι σαφές πως στην περίπτωση αποφυλάκισης των κατηγορουμένων πριν από τη δίκη τους, ο κίνδυνος για τη ζωή της θα είναι άμεσος. Το κορίτσι ζει με το φόβο. Αποφυλάκιση σημαίνει άμεσος κίνδυνος ζωής ή εκβίαση για σιωπή. Αυτό θα το επιτρέψει η Δικαιοσύνη;» τονίζει η Αντωνία Λεγάκη.

Exit mobile version