«Ήμουν διαλυμένη, δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά την ψυχή μου»- Η ανήλικη για τον 37χρονο ιερέα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήμουν διαλυμένη, δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά την ψυχή μου»- Η ανήλικη για τον 37χρονο ιερέα

SHARE THIS

«Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου» λέει στην 17σέλιδη κατάθεσή της η 17χρονη σήμερα κοπέλα, για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια, κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφικό υλικό.

Η ανήλικη τότε, στα 14 της χρόνια, περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα έζησε, σε κατάθεση που έδωσε στις 9 Νοεμβρίου του 2021, παρουσία ειδικής παιδοψυχολόγου της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Στην κατάθεσή της που φέρνει στο φως το protothema.gr, αναφέρει μεταξύ άλλων, «Όταν άρχισα να πηγαίνω στο λύκειο, σταμάτησα να πηγαίνω πια στο κατηχητικό… Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δε βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου.»

«Ήμουνα ένα ράκος. Πήγαινα κάποιες φορές την κολλητή μου επειδή έκλαιγα πάρα πολύ και μου έλεγε “κάτι πρέπει να κάνεις, δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι» συνεχίσει η κοπέλα.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της αναφέρει ότι «δεν μπορώ άλλο να τον βλέπω. Τον βλέπω σε καθημερινή βάση, μπορεί να περνάει γυναίκα του με τα παιδιά του και δεν μπορώ να τον βλέπω. Κάθε φορά είναι σαν να ζω τα ίδια πράγματα και πραγματικά ξέρω ότι αυτό δεν θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, να γίνω καλά. Αλλά δεν μπορώ άλλο να τον βλέπω, να είναι ελεύθερος έξω λες και δεν έχει συμβεί τίποτα. Μου έχει κάνει τόσο μεγάλο κακό, που δε νομίζω να έχει καταλάβει τι κακό μου έχει προκαλέσει. Βίασε εμένα, βίασε το κορμί μου, βίασε την ψυχή μου, μου κατέστρεψε τη ζωή».

Exit mobile version