«Ήμουν ο Τομ από τον Γυάλινο κόσμο. Όχι πια, όμως» – Η συγκλονιστική ανάρτηση του Βασίλη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήμουν ο Τομ από τον Γυάλινο κόσμο. Όχι πια, όμως» – Η συγκλονιστική ανάρτηση του Βασίλη

SHARE THIS

Ο 40χρονος Βασίλης μετά την είδηση της προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη, νιώθοντας μία πρώτη δικαίωση, ανήρτησε μία δημοσίευση που συγκινεί.

Ο Βασίλης τον οποίο όλοι θαυμάσαμε για τη δύναμη ψυχής του κατά τη συγκλονιστική του εξομολόγηση όπου μίλησε για τη σεξουαλική του κακοποίηση και εκμετάλλευση, μετά την είδηση της προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που συγκίνησε.

«Για την ιστορία: ήμουν ο Τομ από τον Γυάλινο κόσμο. Όχι πια, όμως!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και τα μηνύματα αγάπης. Η αλήθεια πάντα νικάει!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!».

Ο 40χρονος Βασίλης, υπενθυμίζεται ότι ήταν το πρώτο θύμα που κινήθηκε νομικά εναντίον ηθοποιού-σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση, σε ηλικία που ο ίδιος ήταν ανήλικος.

Ο Βασίλης, που ζει μόνιμα στο Βερολίνο βρήκε το θάρρος να καταγγείλει πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη όταν ήταν ακόμα ανήλικος. Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει, η σεξουαλική παρενόχληση ξεκίνησε όταν ήταν 15 ετών, στο καμαρίνι του σκηνοθέτη ενώ συνεχίστηκε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια οδηγώντας στην αποπλάνηση και τον βιασμό του.

 

Exit mobile version