Bullying: Με προσοχή διερευνά η ΕΛΑΣ την καταγγελία της 7χρονης
AP PHOTO / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ERIN HOOLEY
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bullying: Με προσοχή διερευνά η ΕΛΑΣ την καταγγελία της 7χρονης

SHARE THIS

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού.

Μια ακόμη καταγγελία για άγριο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού ήρθε στη δημοσιότητα την Πέμπτη το απόγευμα, με τις αστυνομικές αρχές να διερευνούν την καταγγελία στο Ηράκλειο Αττικής όπου ένα κοριτσάκι 7 ετών φαίνεται να είπε στη μητέρα του ότι είχε πέσει θύμα άγριου bullying μέσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το κοριτσάκι που προσήλθε με τη μητέρα του στην αστυνομία φέρεται να άλλαξε την κατάθεσή του που έγινε παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον του και να θέλησε με αυτόν τον τρόπο το 7χρονο κοριτσάκι να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, ενδεχομένως τους φόβους που.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα ληφθούν καταθέσεις και από το σχολικό περιβάλλον, από το διευθυντή αλλά και τους δασκάλους του σχολείου και από το οικογενειακό περιβάλλον για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς αν ισχύουν τα όσα λέει το ανήλικο παιδί είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Exit mobile version