Υπόθεση bullying: «Ο γιος μου νιώθει φοβισμένος και εξευτελισμένος»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSSI - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση bullying: «Ο γιος μου νιώθει φοβισμένος και εξευτελισμένος»

SHARE THIS

Εξαφανισμένοι είναι οι δράστες και οι γονείς τους

Για ακόμη μία φορά συγκλονίζει με τα όσα είπε η μητέρα του ανήλικου μαθητή που έπεσε θύμα άγριου bullying στην Αγία Παρασκευή.

Ειδικότερα, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, η μητέρα του παιδιού δήλωσε πως «ο γιος μου νιώθει φοβισμένος και εξευτελισμένος, δεν ξέρω καν αν τη Δευτέρα θα πάει στο σχολείο και με τι ψυχολογία».

Όπως είναι γνωστό και σύμφωνα με την καταγγελία, οι ανήλικοι του πήραν για λίγο τον σκύλο και απειλώντας τον πως δεν θα τον δει ξανά, τον εξανάγκασαν να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, να γονατίσει και να μιλήσει σε δύο κοπέλες χυδαία. Έπειτα, έστειλαν τα βίντεο στα social media του θύματος.

Εξάλλου οι τρεις νεαροί φέρονται να τον απείλησαν πως θα τον μαχαιρώσουν αν μιλήσει σε κάποιον γι’ αυτό, ενώ ο ένας του είπε πως έχει όπλο και θα τον σκοτώσει. Τέλος τα τρία αγόρια, σύμφωνα με το φάκελο της υπόθεσης είπαν στον 13χρονο πως την προηγούμενη ημέρα, τη Δευτέρα της Πρωτοχρονιάς, είχαν λερώσει το αυτοκίνητο του πατέρα του και είχαν πετάξει αβγά στο σπίτι του.

Κρύβονται οικογενειακώς δράστες και γονείς

Εξαφανισμένοι είναι οι δράστες και οι γονείς τους. Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται και για την ταυτοποίηση του τρίτου δράστη που διαφεύγει της σύλληψης, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που τραβούσε βίντεο με το κινητό του τις στιγμές κακοποίησης του 13χρονου.

 

Exit mobile version