Δολοφονία Καραϊβάζ: Συνελήφθησαν δυο άτομα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συνελήφθησαν δυο άτομα

SHARE THIS

Την είδηση έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αναρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν γύρω από την υπόθεση της προ δύο ετών δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύγκεριμένα, σε δύο συλλήψεις  φαίνεται να προχώρησε η αστυνομία, εξέλιξη που έκανε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής (28/04) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στα social media.

Για τα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από το 30ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ, οι συλληφθέντες είναι ημεδαποί 40 και 48 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο αδέλφια, τα οποία εκτός από τη δολοφονία του δημοσιογράφου, εμπλέκονται και σε δολοφονία πυγμάχου.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η επίσημη ανακοίνωση του Αρχηγείου της Αστυνομία αναφέρει για την υπόθεση:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, του 30ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021».

 

Exit mobile version