Υπόθεση Σεμέδο: Οχετός Ραπτόπουλου για την 17χρονη: «Μπήκε στο αμάξι και έστειλε χωροφύλακα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Σεμέδο: Οχετός Ραπτόπουλου για την 17χρονη: «Μπήκε στο αμάξι και έστειλε χωροφύλακα»

SHARE THIS

Ο αθλητικογράφος Κώστας Ραπτόπουλος με αφορμή την υπόθεση Ρουμπεν Σεμέδο, εξαπολύει έναν ακόμα οχετό, αποδίδοντας την ευθύνη για τον καταγγελόμενο βιασμό στο... θύμα!

Αδιανόητα κι απαράδεκτα είναι όσα είπε για ακόμη μία φορά ο Κώστας Ραπτόπουλος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αυτή την φορά με αφορμή την καταγγελία βιασμού σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο δημοσιογράφος κατά την διάρκεια της εκπομπής του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε έναν νέο οχετό με ρατσιστικές κορώνες και victim blaming, αφού ο ίδιος φαίνεται να αποδίδει την αποκλειστική ευθύνη στην 17χρονη που φέρεται να βιάστηκε!

«Θα βγεις με μία, θα πας στο μπαρ. Θα πιεις, θα την πας στο σπίτι και θα πει την άλλη μέρα στο αστυνομικό τμήμα “με βίασε;”. Είναι δυνατόν ρε; Είναι δυνατόν; Βγήκαν οι άλλοι στο μπαρ; Τα ήπιανε; Μπήκανε στο αμάξι;»

Στην απάντηση που αντίτεινε ο Γρηγόρης Κόκκινος ότι «δεν έχουμε πλήρη εικόνα…», ο Κώστας Ραπτόπουλος συνέχισε, λέγοντας: «Άσε με “δεν έχουμε πλήρη εικόνα”, παραμύθια, άσε με ήσυχο. Θα βγει η άλλη στο μπαρ, 17 χρονών, θα μπει στους αρκουδιάρη, του μαύρου το αμάξι και μετά θα στείλει τον χωροφύλακα. Και άλλος σέρβιρε… Αν ήταν σωστός, θα έλεγε “Που ήσουν παιδάκι μου, σε ποιο μπαρ, στο τάδε μπαρ, σου έδωσαν αλκοόλ; Είσαι 17; Είσαι ανήλικο; Ποιος είναι ιδιοκτήτης του μπαρ; Σφράγισμα το μαγαζί. Σφράγισμα κατευθείαν αν είχε εισαγγελέα, η Ελλάδα, σωστό».

Η κατάθεση της 17χρονης καταγγέλουσας 

Την καταγγελία του φερόμενου ως θύματος επιβεβαίωσε και η μάρτυρας της υπόθεσης, μια 16χρονη φίλη της με την οποία διασκέδαζαν μαζί σε νυχτερινά μαγαζιά της Γλυφάδας και του Ωρωπού προτού καταλήξουν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2021 στο σπίτι του Σεμέδο, όπου φέρεται να έγινε η αποτρόπαια πράξη.

Η κατάθεση της 17χρονης κράτησε πολλές ώρες το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου στο Δωμάτιο Δικανικής Εξέτασης Ανήλικων Θεμάτων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού ψυχολόγου

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, το ανήλικο κορίτσι περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα κατήγγειλε πως έγιναν.

Όπως είπε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε μαζί με την φίλη της σε κατάστημα της Γλυφάδας και στη συνέχεια στον Ωρωπό, μαζί με τον αμυντικό του Ολυμπιακού και τον 40χρονο Νιγηριανό. Τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ είχαν καταναλώσει, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγαν στο σπίτι του Σεμέδο όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν.

«Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος (σ.σ.: ο 40χρονος Νιγηριανός) και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία… Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία», φέρεται να είπε η 17χρονη στην κατάθεσή της.

Στην ίδια υπηρεσία προσήλθε και κατέθεσε και η φίλη και μάρτυρας της 17χρονης. Από την ασφάλεια παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 17χρονης, η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων καθώς και η λήψη DNA, ενώ η μητέρα της ανήλικης παρέδωσε τα ρούχα και τα εσώρουχα της κόρης της για εργαστηριακές εξετάσεις. Παράλληλα παραδόθηκε και το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη έξω από το σπίτι του στις 10 το βράδυ της Κυριακής, ενώ οι αρχές κατάσχεσαν δυο κινητά τηλέφωνα, τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού του για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Exit mobile version