Ηράκλειο: Καταγγελία κοπέλας πως την βίαζε και την εξέδιδε ο πατέρας της
AP PHOTO/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ TSERING TOPGYAL)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Καταγγελία κοπέλας πως την βίαζε και την εξέδιδε ο πατέρας της

SHARE THIS

"Το διάστημα που ήταν ανήλικη, ο πατέρας της τη βίαζε και τη χτυπούσε ενώ παράλληλα την εξέδιδε σε άλλους άντρες"

Το φως της δημοσιότητας γνωρίζει μια υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης καθώς μια 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε σήμερα  ότι ο πατέρας της την βίαζε από τα 15 της χρόνια, ενώ την εξέδιδε σε φίλους και γνωστούς του.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 20χρονη από το Ηράκλειο τον περασμένο Σεπτέμβριο, από το 2017 και το διάστημα που ήταν ανήλικη, ο πατέρας της τη βίαζε και τη χτυπούσε ενώ παράλληλα την εξέδιδε σε άλλους άντρες.

Η καταγγελία έγινε στο Α.Τ. Μινώα Πεδιάδος, ωστόσο την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Cretalive, o πατέρας έχει προφυλακιστεί, και τα άλλα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζει στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 20χρονη, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ειδικότερα, κατονομάζει πρόσωπα είτε με τα πλήρη στοιχεία τους είτε με τα μικρά τους ονόματα, δίνοντας ωστόσο συγκεκριμένα στοιχεία της επαγγελματικής ιδιότητας τους ή των διευθύνσεων τους και κάποιοι εξ αυτών έχουν λάβει κλήση να εμφανιστούν αυτές τις ημέρες και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για τα όσα αποδίδονται.

Η καταγγελία  έγινε ενώ η κοπέλα είναι πλέον ενήλικη, ζητώντας να τιμωρηθεί ο πατέρας της, αφού όπως καταγγέλλει τη βίαζε, την χτυπούσε και γενικότερα συμπεριφερόταν με βία τόσο στη μητέρα της όσο και στον αδερφό της. Χαρακτηριστικά φέρεται να αναφέρει ότι όταν πεινούσε η ίδια και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας τους έβαζε σε σούπερ-μάρκετ, τους υποχρέωνε να βλέπουν και να μυρίζουν τα γλυκά και τα φαγητά και τους άφηνε νηστικούς.

Exit mobile version