Ηράκλειο: Καταγγελία ότι νονός βίαζε το βαφτιστήρι του επί 3 χρόνια – Συνελήφθη 50χρονος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSSI - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Καταγγελία ότι νονός βίαζε το βαφτιστήρι του επί 3 χρόνια – Συνελήφθη 50χρονος

SHARE THIS

Ο 18χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 50χρονος σήμερα νονός του για τρία χρόνια είχε μετατραπεί στον απόλυτο βασανιστή του.

Μία σοκαριστική καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανηλίκου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου 18χρονος κατήγγειλε ότι ο 50χρονος νονός του τον βίαζε από τα 9 μέχρι τα 12 του

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ύστερα από περίπου 7 χρόνια που είχε σταματήσει να τον βιάζει βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να καταγγείλει στην Αστυνομία τον 50χρονο νονό του ότι τον βίαζε από τα 9 μέχρι τα 12 του.

Η αστυνομία εδώ και καιρό ερευνούσε την καταγγελία και προσπαθούσε να στοιχειοθετήσει την υπόθεση μέχρι που χθες το βράδυ προχώρησε στη σύλληψη του 50χρονου ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος ασχολείται με τη μουσική και δίδασκε στο παιδί μουσική και με αυτό το πρόσχημα έβρισκε την ευκαιρία να βρεθεί πολλές στιγμές μόνος μαζί του.

Ο 18χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 50χρονος σήμερα νονός του ότι για τρία χρόνια -από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών- είχε μετατραπεί στον απόλυτο βασανιστή του. Ο νεαρός χρειάστηκε υποστήριξη για να βρει τη δύναμη να καταγγείλει όλα όσα είχε ζήσει.

Exit mobile version