Ηράκλειο – Mεσαρά: Άγριος καυγάς μεταξύ οικογενειών για μια προσπέραση
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο – Mεσαρά: Άγριος καυγάς μεταξύ οικογενειών για μια προσπέραση

SHARE THIS

Έξω από το Κέντρο Υγείας βρέθηκαν μέλη και των δύο οικογενειών και ξεκίνησε ο απίστευτος καυγάς, με σφυριά, καδρόνια αλλά και σπρέι πιπεριού.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν για μια παρατήρηση κι ένα προσπέρασμα στην περιοχή της Μεσαράς, στο Ηράκλειο της Κρήτης, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με τον πυροβολισμό του 29χρονου φοιτητή από τη Γεωπονική Σχολή που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ακόμα ένα περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο της βίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν μεταξύ δύο νεαρών, ενός 25χρονου κι ενός 19χρονου. Μια προσπέραση και μια άσεμνη χειρονομία φαίνεται να ήταν η αφορμή που συνεπλάκησαν στη μέση του δρόμου. Στον καυγά φέρεται να ενεπλάκη κάποια στιγμή και ο πατέρας του 25χρονου.

Ο 25χρονος μετέβη με τον πατέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα, χωρίς να πει στους αστυνομικούς με ποιον συνεπλάκη. Εκεί του συνέστησαν να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, προκειμένου να περιποιηθούν τα τραύματά του.

Στο Κέντρο Υγείας ο 25χρονος κι ο πατέρας του συναντήθηκαν εκ νέου με τον 19χρονο και συγγενείς του. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πολύ γρήγορα έξω από το Κέντρο Υγείας βρέθηκαν μέλη και των δύο οικογενειών και ξεκίνησε ο απίστευτος καυγάς, με σφυριά, καδρόνια αλλά και σπρέι πιπεριού, με γιατρούς και αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο να προσπαθούν να σταματήσουν τη συμπλοκή χωρίς αποτέλεσμα.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο οποίο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ενώ η αστυνομία διερευνά όλες τις πτυχές του περιστατικού.

 

Exit mobile version