Ηράκλειο: «Μην μας αφήσετε να φύγουμε στο εξωτερικό» η δραματική έκκληση γιατρού
EKRITI.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: «Μην μας αφήσετε να φύγουμε στο εξωτερικό» η δραματική έκκληση γιατρού

SHARE THIS

Ο νεαρός ειδικευόμενος γιατρός έκανε έκκληση εκ μέρους του ίδιου και των συναδέλφων του: «Μην μας αφήσετε να φύγουμε στο εξωτερικό!».

Απέναντι στην εγκατάλειψη και την απαξίωση του Βενιζέλειου νοσοκομείου που αντανακλά την ευρύτερη κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, βγήκαν μαζικά να διαμαρτυρηθούν την Τετάρτη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ανάμεσα σε όσους βγήκαν στον δρόμο να διεκδικήσουν την διάσωση του νοσοκομείο και να υπερασπιστούν τον δημόσιο χαρακτήρα του, βρέθηκε κι ένας νεαρός ειδικευόμενος χειρουργός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ο Μιχάλης Γιακουμάκης.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους έκανε έκκληση εκ μέρους του ίδιου και των συναδέλφων του: «Μην μας αφήσετε να φύγουμε στο εξωτερικό!».

Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση  διαμαρτυρίας για την σωτηρία του ιστορικού Βενιζελείου Νοσοκομείου είχε μεγάλη συμμετοχή, είχε παλμό και δυναμισμό, είχε όμως και συγκίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι ειδικευόμενοι χειρουργοί παραιτούνται, αναζητώντας μία καλύτερη σταδιοδρομία, αφού τα χειρουργεία στο Βενιζέλειο έχουν μειωθεί δραματικά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξασκηθούν!

Exit mobile version