Ηράκλειο: Πέταξαν δέκα νεογέννητα κουταβάκια μέσα σε τσουβάλι
FACEBOOK ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Πέταξαν δέκα νεογέννητα κουταβάκια μέσα σε τσουβάλι

SHARE THIS

«Ασυνείδητος κάτοικος της περιοχής πιθανότατα αφού γέννησε η σκυλίτσα του της τα πήρε και τα πέταξε σε ένα χωράφι!».

Ακόμη ένα περιστατικό εγκατάλειψης ανυπεράσπιστων πλασμάτων βλέπει το φως της δημοσιότητας στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου κάποιος ασυνείδητος πέταξε σε χωράφι δέκα νεογέννητα κουταβάκια τα οποία μάλιστα τα είχε κλείσει σε χαρτονένιο τσουβάλι!

Την καταγγελία έκανε ο Σύλλογος «Φίλοι των ζώων Μινώα Πεδιάδας» που αναφέρει στη σχετική ανάρτηση: «Νέα εγκατάλειψη στο Θραψανο! Ασυνείδητος κάτοικος της περιοχής πιθανότατα αφού γέννησε η σκυλίτσα του της τα πήρε και τα πέταξε σε ένα χωράφι!! Ακόμα με κλειστά ματάκια μόλις λίγων ημερών.

Δέκα κουτάβια αναζητούν φιλοξενία άμεσα! Δεν είναι εύκολο να επιζήσουν και να τα φροντίσει ένας εθελοντής!! Βοηθήστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουν! Όποιος μπορεί να φιλοξενήσει ένα τουλάχιστον κουτάβι θα βοηθούσε πολύ !! Παρακαλώ κοινοποιήσετε για να τα σώσουμε!».

Οι εθελοντές απευθύνουν κάλεσμα προκειμένου να βρεθεί κάποιος που να μπορεί να φιλοξενήσει και να φροντίσει τα νεογέννητα κουτάβια καθώς δυστυχώς η φιλοξενία που βρέθηκε είναι πολύ προσωρινή.

Exit mobile version