Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

SHARE THIS

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τρία τουλάχιστον άτομα, μεταξύ των οποίων κι ένας γιατρός, φέρεται να έχουν κακοποιήσει το παιδί.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα ανήλικο αγόρι από το 2020 μέχρι και πριν από λίγο καιρό. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως πρόκειται για σκευωρία.

Ο 66χρονος λυράρης, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, της γεννετήσιας περάξης με ανήλικο, της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση και της οπλοκατοχής. Όπως κατηγορείται, για μια τριετία από το 2020 ως πρόσφατα, βίαζε το ανήλικο θύμα υπό καθεστώς απειλών και τραβούσε φωτογραφίες, τις οποίες στη συνέχεια προωθούσε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τρία τουλάχιστον άτομα, μεταξύ των οποίων κι ένας γιατρός, φέρεται να έχουν κακοποιήσει τον ανήλικο, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο άτομα.

Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος κ Γεώργιος Κοκοσάλης μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, μεταφέροντας όσα του είπε το παιδί και η μητέρα του. Ο 15χρονος δηλώνει σήμερα λυτρωμένος και παροτρύνει άλλα παιδιά, που βρίσκονται ή έχουν βρεθεί στην θέση του να σπάσουν την σιωπή τους και να ανοίξουν τα στόματά τους… Να νικήσουν τον φόβο τους και να λυτρωθούν.

Exit mobile version