Ηράκλειο: Βρέθηκε σώο στην υγεία του το παιδί που είχε χαθεί στην παραλία Αμμουδάρα
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Βρέθηκε σώο στην υγεία του το παιδί που είχε χαθεί στην παραλία Αμμουδάρα

SHARE THIS

Το αγόρι έφτασε σήμερα με την οικογένειά του στην Κρήτη για διακοπές και χάθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Εντοπίστηκε το ανήλικο αγόρι που είχε χαθεί στην παραλία Αμμουδάρας του Δήμου Μαλεβιζίου, όταν άνδρες του λιμενικού σώματος προέβησαν σε εκτενή έρευνα για την αναζήτησή του.

Το αγόρι έφτασε σήμερα με την οικογένεια του στην Κρήτη για διακοπές και χάθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν με μέλη της οικογένειας του στην παραλία, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τους γονείς του αγοριού, είχαν φτάσει νωρίς το πρωί από την Γερμανία μαζί με τα δύο αγοράκια τους, οκτώ και τεσσάρων ετών, και είχαν καταλύσει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αμμουδάρας. Λίγο αργότερα επισκέφτηκαν έναν ιππικό όμιλο που λειτουργεί στην περιοχή και συνέχισαν την βόλτα τους στην παραλία.

Εκεί, κάποια στιγμή διαπίστωσαν, πως το μεγαλύτερο αγόρι δεν ήταν μαζί τους. Παρά τις επικλήσεις του όνοματός του και την δική τους αγωνιώδη προσπάθεια, δεν κατάφεραν να βρουν το παιδί. Έτσι κατέφυγαν στο ξενοδοχείο, το προσωπικό του οποίου ενημέρωσε την αστυνομία και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες στην περιοχή, ενώ και η θάλασσα ερευνήθηκε από δύο σκάφη του λιμεναρχείου Ηρακλείου, χωρίς αρχικά αποτέλεσμα.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν έκτοτε στην στεριά και μετά από σχεδόν τρεις ώρες, το παιδί βρέθηκε να κάθεται μόνο του σε ταβέρνα της περιοχής, η οποία δεν λειτουργεί αυτήν την εποχή. Όπως είπε στους γονείς του, όταν κατάλαβε ότι τους έχασε και καθώς βέβαια δεν γνώριζε ελληνικά για να επικοινωνήσει με τους ντόπιους, απλά περίμενε εκεί, ώσπου να τον εντοπίσουν.

 

Exit mobile version