Ήρεμος  και ελεύθερος γιόρτασε σήμερα ο φυγόποινος, Χρήστος Παππάς
ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

Ήρεμος και ελεύθερος γιόρτασε σήμερα ο φυγόποινος, Χρήστος Παππάς

SHARE THIS

«Ο Χρήστος Παππάς θα συλληφθεί. Τελεία και παύλα», τόνιζε με στόμφο πριν δυο μέρες ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Οpen. Απ’ ότι φαίνεται, ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς μάλλον περνάει ήρεμος την ονομαστική του γιορτή, καθώς η δέσμευση του Υπουργού μόνο εχέγγυο δεν αποτελεί για την απόδοση της δικαιοσύνης.

Η   ΕΛ.ΑΣ  και ο κ. Χρυσοχοΐδης προσωπικά ως πολιτικός προϊστάμενος της, έχουν δεχθεί σφοδρή κριτική τόσο για τη διαφυγή του χρυσαυγίτη υπαρχηγού, όσο και για το γεγονός ότι εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης σχεδόν τρεις μήνες μετά την απόφαση καταδίκης του σε κάθειρξη 13 ετών και τριών μηνών. Παρόλα αυτά, δεν δείχνει καμία ανάγκη να ζητήσει έστω συγγνώμη για την πρόκληση του λαϊκού αισθήματος.

Αν αναλογιστούμε, ότι ο Παππάς προετοίμαζε την απόδρασή του εδώ και δύο χρόνια, με την ΕΛ.ΑΣ. να μην γνωρίζει εάν βρίσκεται στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, γίνεται φανερή η ανετοιμότητα του μηχανισμού. Ο νομικός εκπρόσωπός του, Περικλής Σταυριανάκης, έχει δηλώσει: «Γνωρίζω ότι ο εντολέας μου επιμένει και σήμερα – όπου κι αν βρίσκεται – στην ορθότητα της απόφασής του να εξαφανιστεί».

Exit mobile version