«Κ. Καθηγητά, μην λερώνετε την επιστήμη» – Ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ απαντά στον Πνευματικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κ. Καθηγητά, μην λερώνετε την επιστήμη» – Ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ απαντά στον Πνευματικό

SHARE THIS

«Κ. Καθηγητά, μην λερώνετε την επιστήμη. Άλλη επιστήμη εφαρμόζετε για υπουργούς που βάζατε στο χειρουργείο από την πίσω πόρτα τότε...».

Σφοδρές και δικαιολογημένες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του καθηγητή Ιατρικής και υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ Σπύρου Πνευματικού, ο οποίος σε μία περίοδο όπου άνθρωποι στην χώρα μας πεθαίνουν αβοήθητοι, θέλησε να μιλήσει για το…νοσοκομειακό κόστος.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και νευροχειρουργός Παναγιώτης Παπανικολάου με ανάρτησή του απαντά στον Σ. Πνευματικό και τον τρόπο που επέλεξε να «μπαλώσει» τις απαράδεκτες δηλώσεις του.

Σημειώνεται ότι μετά την κατακραυγή, ο Σ. Πνευματικός προχώρησε σε νέα δήλωση αποδίδοντας τις αντιδράσεις σε παρερμηνεία και διαστρέβλωση.

«Κ. Καθηγητά, μην λερώνετε την επιστήμη. Άλλη επιστήμη εφαρμόζετε για υπουργούς που βάζατε στο χειρουργείο από την πίσω πόρτα τότε που ο Κοντοζαμάνης είχε κλείσει την μπροστινή πόρτα στους κοινούς θνητούς κι άλλη “επιστήμη” για το 99% του κοσμάκη που δεν έχει μπάρμπα στην Κορώνη» έγραψε σε ανάρτησή του ο Π. Παπανικολάου.

Exit mobile version